Product Packaging

home → Product Packaging

Design Ambalaje

  • header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

Detalii Proiect

Se spune ca ambalajul vinde produsul.

Insa ambalajul reprezinta o imagine, iar o imagine de succes se bazeaza pe un design eficient care sa puna in valoara produsul si calitatile acestuia.

Descriere

Un design cu adevarat eficient trebuie sa depaseasca normele și convențiile standard cu care suntrem obisnuiti , conferind produsului un avantaj unic de a iesi in evidenta fata de restul.
Ambalajul trebuie să apeleze la piata tinta. Este, de asemenea, vital pentru a se asigura că transmite informațiile necesare cu privire la conținutul și calitatea produsului, în timp ce declanseaza emoții dorite de client.

Putem realiza ambalaje personalizate in functie de cerintele clientului in tiraje mici si mari, apeland la orice tip de materiale si forme.

 

Proiecte similare

Servicii

creatie logo, slogan, brand book, carte de vizita, foaie cu antet, webdesign, hosting, SEO, Steaguri personalizate, Mesh (afisarea pe cladiri), banner frontlit si backlit (panouri publicitare, casete luminoase), autocolant (decorarea autovehiculelor, vitrinelor), postere si afise de exterior (citylight)autocolantroll-up, pop-up, canvas, tapet personalizat, window graphics, floor graphics, postere, afise, backlit film, stickre, shelf stripe, shelftocker, Casete luminoase , prolight

Contact

Sos. Dudesti – Pantelimon, Nr. 42, Lot. 17, Et. 1, Sector 3, Bucuresti. Incinta Rams Business Park

Mobil: 0723589575
Mobil: 0723602241
E-mail: contact@vivadv.ro

Back to top
Google search terms :tapet personalizat timisoara  agentii publicitate.md  publicitate outdoor agentii bucuresti  publicitate indoor definitie  vivadv tipografie  autocolant decorativ pentru orice suprafață  firme timisoara mail  firme timisoara productie mail  agentii publicitate romania  firma publicitate   agentie publicitate  parfumuri auto  anything  agenti de publicitate  sticla securizata se poate aplica pe orice suprafata  afise publicitare online bucuresti sector 3  tapete tablou  agentii de publicitate online  firme de publicitate  agentie panouri si logouri bucuresti