Amenajari Interioare

home → Amenajari Interioare

Tablouri                                              

 

 

Design interior (pret de la 1 500 Euro per spatiu pana la 18 Euro/mp (plata in RON/BNR cursul zilei):

Spatii rezidentiale, spatii comerciale, spatii publice, magazine, vitrine, birouri, hoteluri, restaurant, club, cafenea, amenajare locurilor de joaca, gradinite.

 
 
Design exterior (pret intre 5-38 Euro/mp):
Fatade, terase, panouri publicitare, publicitate masini.
 
 
Personalizare de mobilier (de la 25 Euro/piesa de mobilier):
Tablie pat, comoda, consola, noptiera, biblioteca, mobilier de bucatarie, blat de masa, perete de lucru bucatarie, mobilier de baie.
 
 
Design pereti (pret 4 - 18 Euro/mp):
Usi, geamuri, pereti din sticla securizata pentru dus, dressing, spatii de depozitare.
 
 
Produse (pret 3 - 45 Euro/mp):
Tablouri, Panouri decorative, foto-tapet.
 
 
Consultanta (inclusiv Skype) 30 Euro/ora:
Mapa profesionala: proiectare, recomandari, furnizori, optimizare de buget, informatii manopera, solutionarea problemelor tehnice.
Pret 500 - 2 500 Euro

 

Tapet:

Tapetul personalizat intruneste designul original si creativitatea. Toate acestea ofera un puternic impact vizual, astfel ca amenajarea spatiilor comerciale, de birouri sau rezidentiale este limitata acum doar de imaginatie. Tapetul personalizat schimba radical atmosfera incaperilor in care se monteaza, generand o ambianta foarte placuta. Tapetul personalizat reprezinta o alternativa ieftina, practica si extrem de usor de implementat pentru decorarea peretilor interior ai incaperilor birourilor, apartamentelor, restaurantelor, salilor de conferinta sau magazinelor. Putem porni de la o idee de design propusa de client – de la o poza a persoanelor dragi, un peisaj inedit sau de la o imagine aleasa din imensa noastra baza de date. Tapetul personalizat poate fi aplicat pe orice suprafata plana, existand tapet autoadeziv cat si modele cu adeziv separat. Aplicarea tapetului personalizat pe peretii interiori ai spatiilor nu necesita efort si se poate realiza printr-o procedura extrem de simpla, intr-un interval de timp relativ redus in comparatie cu alte tipuri de material. Printul este de calitate fotografica.  Pentru oferta de pret puteti folosi formularul de contact sau sa necontactati direct la numerele afisate.

Mai mult...

 

Tablouri:

Realizam tablouri personalizate, dupa dimensiunile si specificatiile clientului - reproduceri dupa opere de artă, tablouri, portrete, peisaje, decor de teatru şi film, colaje, decorări speciale de interior. Printul se face la rezolitii cuprinse intre 1200-2400 dpi, pe material textil special – Artistic Canvas. Se poate alege orice imagine pe care, prelucrata sau nu, o putem transforma intr-o veritabila opera de arta – un cadou unic sau un element de decor pentru casa sau birou. Oferim gratuit prelucrarea fotografiilor (eliminare ochi rosii, data/ora),  adaugare de efecte (schimbare fundal tablou, construire colaje foto, aplicare de efecte – sepia, mono). Pentru oferta de pret puteti folosi formularul de contact sau sa necontactati direct la numerele afisate.

Mai mult...

Servicii

creatie logo, slogan, brand book, carte de vizita, foaie cu antet, webdesign, hosting, SEO, Steaguri personalizate, Mesh (afisarea pe cladiri), banner frontlit si backlit (panouri publicitare, casete luminoase), autocolant (decorarea autovehiculelor, vitrinelor), postere si afise de exterior (citylight)autocolantroll-up, pop-up, canvas, tapet personalizat, window graphics, floor graphics, postere, afise, backlit film, stickre, shelf stripe, shelftocker, Casete luminoase , prolight

Contact

Sos. Dudesti – Pantelimon, Nr. 42, Lot. 17, Et. 1, Sector 3, Bucuresti. Incinta Rams Business Park

Mobil: 0723589575
Mobil: 0723602241
E-mail: contact@vivadv.ro

Back to top
Google search terms :tapet personalizat timisoara  agentii publicitate.md  publicitate outdoor agentii bucuresti  publicitate indoor definitie  vivadv tipografie  autocolant decorativ pentru orice suprafață  firme timisoara mail  firme timisoara productie mail  agentii publicitate romania  firma publicitate   agentie publicitate  parfumuri auto  anything  agenti de publicitate  sticla securizata se poate aplica pe orice suprafata  afise publicitare online bucuresti sector 3  tapete tablou  agentii de publicitate online  firme de publicitate  agentie panouri si logouri bucuresti